Konsultointipalvelut

 

 

Meiltä saat vastaukset mikrobiologian ja molekyylibiologian kysymyksiin liittyipä asiasi ympäristöön, laboratorioon tai tuotantoprosesseihin. Konsultoimme muun muassa ympäristöhygieniaan ja -huoltoon (jätehuoltoon ja -kierrätykseen), sieniin ja niiden hyötykäyttöön sekä vesistöjen mikrobiologiaan liittyvissä kysymyksissä. Voit myös säästää aikaa ja vaivaa antamalla meille hoidettavaksi projektisi suunnittelun ja -hallinnan.

Asiantuntijaraportit ja –katsaukset

Laadimme tarpeesi mukaan raportteja, selvityksiä ja katsauksia liittyen biologiaan, mikrobiologiaan ja biotekniikkaan sekä ympäristöön liittyvistä aiheista. Meiltä saat tukea sekä hakemusten että tieteellisten ja yleistajuisten katsausten ja julkaisujen kirjoittamisessa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Tiedeviestintä

Autamme sinua esittämään asiasi ymmärrettävällä, vaikuttavalla ja houkuttelevalla tavalla, sekä tekstin että visuaalisen materiaalin osalta.

Työstämme tutkimusdataasi visuaaliseen muotoon ja tuotamme grafiikkaa esimerkiksi sosiaaliseen mediaan, jotta viestisi olisi mahdollisimman vaikuttava ja helposti jaettava.

Kun haluat esityksesi tekevän maksimaalisen vaikutuksen, autamme sisällön jäsentämisessä ja luomme sinulle esityskalvoja, jotka tempaavat yleisön mukaansa ja jäävät muistiin.

Jos esimerkiksi uutiskirjeesi tai raporttisi kaipaa tyylikkäämpää ulkoasua, luomme sille elegantin ja helposti lähestyttävän taiton. Tarvittaessa saat Word-taittopohjan omaan käyttöön sekä ohjeet, miten saat siitä kaiken irti. Kun tekstisi kaipaa jäsentelyä tai oikolukua, työstämme sen selkeämmäksi ja toimivammaksi ja autamme avainviestien esiin kaivamisessa.

© 2024 Bionautit
webDesign: Mekanismi »