Koulutus ja työpajat

Opetus ja koulutus

Koulutuspalvelumme avulla kehität omaa tai tiimisi osaamista mikrobiologiasta, molekyylibiologiasta ja ympäristöaiheista. Saat käyttöösi uusinta tietoa ja hyödyllisiä oivalluksia esimerkiksi silloin, kun haluat ottaa haltuun menetelmien perusteet, syventyä ympäristömikrobiologiaan tai tutustua biotekniikkaan.

Tarvitsetpa perusteellisen kurssin tai pelkän yksittäisen luennon tai työpajan, voit luottaa siihen, että räätälöimme koulutuksen sisällön ja muodon omiin tarpeisiisi. Halutessasi pääset harjoittelemaan laboratoriotöiden avulla tai seuraamaan demonstraatiota.

Työpajojen suunnittelu ja fasilitointi

Tuemme sinua myös ryhmäprosesseissa. Valjastamalla ryhmässä piilevän tietämyksen ja luovuuden saavutat parempia tuloksia ja varmistat, että jokainen osallistuja sitoutuu tuloksiin.

Neutraali fasilitaattorimme luo osallistavan ja tuottavan ilmapiirin esimerkiksi yrityksesi sisäiseen kehityspäivään, seminaarityöpajaan tai ideointikokoukseen. Valitsemme parhaat ryhmätyökalut juuri sinun tarpeisiisi ja tilanteeseesi. Kun annat fasilitaattorille vastuun prosessin suunnittelusta ja vetämisestä, voit itse rauhassa keskittyä sisältöön.

© 2024 Bionautit
webDesign: Mekanismi »